Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Horts urbans
La proposta d’horts urbans de la CUP veu la llum a Figueres

Tres anys després d'haver aprovat la proposta, la CUP celebra que per fi es tiri endavant

28/03/2013 Política

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a Figueres celebra que la proposta d’horts urbans tiri endavant al cap de tres anys d’haver estat aprovada per unanimitat. Dilluns vinent, al Saló de sesión tindrà lloc una xerrada informativa sobre el procés d’adjudicació dels 26 horts urbans a la Closa Rasa, al barri de la Marca de l’Ham.


Aquest projecte social dotarà d’horts urbans a figuerencs i figuerenques en situació d’atur, majors de 60 anys o a entitats amb finalitat socials. D’altra banda, l’horticultura serà ecològica.


Aquests horts seran importants per a preservar la biodiversitat de la ciutat, pel fet que acolliran un gran quantitat de plantes i animals propis d’un hàbitat agrícola que cada cop és més escàs a les grans ciutats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid