Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
La PAH arriba a la Noguera

La plataforma donarà suport als afectats i intentarà aturar els desnonaments que es produeixen diàriament

21/03/2013 Drets i Llibertats

La crisi econòmica i l’explosió de la bombolla immobiliària han deixat moltes persones i famílies en una greu situació d’exclusió social que arriba a ser extrema en alguns casos.

Una de les conseqüències més problemàtiques d’aquest conflicte és l'increment del nombre de desnonaments, fet que ha propiciat l’aparició de plataformes per pararlitzar-los. Ara ha arribat el torn de la comarca de la Noguera, on un grup de gent s'ha organitzat per crear un nucli de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).

La PAH de la Noguera denuncia que l'actual sistema polític "no fa res" per revertir la situació al respecte i remarca la necessitat de la PAH perquè "moltes persones no entenen el llenguatge financer que en molts casos fan que no puguem fer res".

La plataforma donarà suport als afectats i intentarà aturar els desnonaments que es produeixen diàriament. La PAH de la Noguera es reuneix cada dimecres a les set de la tarda a Balaguer.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid