Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Criminalització
Denuncien un desplegament desmesurat de Guàrdia Civil a Sóller
05/03/2013 Drets i Llibertats
La marxa al Túnel des de Sóller La marxa al Túnel des de Sóller

El Col·lectiu Albaïna rebutja el desplegament desmesurat de la Guàrdia Civil i de la Policia Local del passat dimarts 26 a Sóller. Definit com a “control preventiu de seguretat ciutadana”, l’exagerat dispositiu, tant en nombre d’efectius mobilitzats, més d’una vintena, com l’excessiva durada d’aquest, fou una mostra d’intimidació cap a la població, mostrant un tracte irrespectuós i discriminatori, sobretot cap als joves.

El col·lectiu considera que la voluntat d’exercir el poder sobre els individus i donar un cop d’autoritat han imperat per damunt de la vertadera efectivitat del control.

Cal recordar que Sóller s'ha mobilitzat en els darrers mesos contra el pagament del túnel, contra la presència dels Prínceps espanyols i en defensa de la identitat nacional catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid