Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Maria del Mar Bonet canta a Rosselló-Pòrcel a l'Hopitalet de Llobregat

El concert de Bonet coincideix amb la reobertura de l'Auditori Barradas després d'unes obres de millora i amb la inaugauració de l'exposició Imitador del foc

07/02/2013 Cultura
Bartomeu Rosselló-Pòrcel (Palma, 1913 - El Brull, Osona, 1938) Bartomeu Rosselló-Pòrcel (Palma, 1913 - El Brull, Osona, 1938)

L'Auditori Barradas de l'Hospitalet acull aquest vespre un concert de Maria del Mar Bonet dins del festival BarnaSants. El repertori estarà dedicat a poetes mallorquins, sobretot a Bartomeu Rosselló-Pòrcel.

Bonet cantarà deu cançons inspirades en poemes de Rosselló-Pòrcel, tres de les quals són noves: Quan arribarà aquell moment , Pluja en el jardí de l'Ateneu i Poques paraules surten... El repertori del concert el completarà amb material d'altres poetes mallorquins, com ara Gabriel Alomar i Miquel Costa Llobera.

L'exposició "Imitador del foc"

El concert de Bonet coincideix amb la reobertura de l'Auditori Barradas després d'unes obres de millora i amb la inaugauració de l'exposició "Imitador del foc" , que es podrà visitar al vestíbul de l'auditori fins al 17 de febrer. "Va ser el primer poeta mallorquí modern", explica el comissari de la mostra, Josep Camprubí. L'exposició il·lustra la vida i l'obra de Rosselló-Pòrcel, un poeta de "la flamarada, de poesia exaltada", que es declarava "proletari i revolucionari", i que així i tot va tenir una estreta relació d'amistat amb Espriu, poeta d'ordre, "de poesia de pedra picada", que també va néixer ara fa 100 anys.

Bonet editarà un nou treball discogràfic amb cançons de poemes Bartomeu Rosselló-Pòrcel

La cantant publicarà enguany un nou treball discogràfic amb cançons fetes a partir de poemes de l'escriptor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel, de qui se celebra enguany el centenari del seu naixement.

El disc es titularà 'Fira Encesa', i reuneix els poemes de Rosselló-Pòrcel que l'artista ha musicat al llarg de la seva trajectòria, així com tres musicacions inèdites

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid