Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
28-F
Ampli seguiment de la primera jornada de vaga universitària a Castelló

Aquest vespre s'han ocupat aules a diverses facultats, com l'Aula 2 de la facultat de Dret de la UB

28/02/2013 Educació
Aquesta nit a l'Aula 2 de la facultat de Dret de la UB Aquesta nit a l'Aula 2 de la facultat de Dret de la UB | Autor: Assemblea de Dret UB (twitter)

Els estudiants de la Universitat Jaume I de Castelló, convocats pel Consell de l'Estudiantat, van començar ahir el primer dia de vaga en el marc de les 48 hores d'aturada previstes. Segons el Rectorat de la pròpia universitat, la vaga hauria rebut el suport de quasi un 80% de l'alumnat. Per avui s'espera un seguiment encara més ampli i unes mobilitzacions molt participatives, segons informa la Directa

La jornada ha estat marcada pels bloquejos de les entrades al campus universitari, on hi havien piquets que dificultaven l'entrada de vehicles i impedien el pas al recinte. Els estudiants van desplegar pancartes reivindicatives, així com realitzat diversos cerca-aules per animar la resta d'alumnes a secundar la vaga. A les facultats de Ciències Jurídiques i Econòmiques i a l'Escola Superior de Tecnologia el seguiment va ser del 75%, mentre que a la Facultat de Ciències Humanes i Socials es va situar en el 90%.

Avui continuarà la jornada i estarà marcada per les mobilitzacions en defensa de l'ensenyament públic. La manifestació eixirà a les 11h des de l'Àgora de la universitat i continuarà a les 12h des de la Plaça de la Independència (la Farola), on s'hi sumarà l'estudiantat de secundària.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid