Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Enderrock presenta el monogràfic “Dones que canten”

El número, que neix amb motiu de l’Any de les Dones a la Cançó, fa un recorregut per 25 cantautores d’arreu dels Països Catalans

09/01/2013 Cultura

Amb motiu de l’Any de les Dones a la Cançó, la revista Enderrock presenta dijous 10 de gener el número “Dones que canten”, dedicat a 25 cantants catalanes. L’acte tindrà lloc a les 12h a la Biblioteca Nacional de Catalunya i compta amb el suport de BarnaSants i l’Institut Català de les Dones.

El monogràfic coincideix amb un moment en què una nova generació de cantautores ha irromput amb força als escenaris, cosa que es fa palesa en la programació del BarnaSants 2013, ja que commemora els 50 anys de la cançó “Se’n va anar” de Salomé, la primera dona de la Cançó en català.

Aquest número especial de l’Enderrock, que inclou el CD Dones i cançons, fa un recorregut per 25 veus femenines dels Països Catalans anant des de Maria del Mar Bonet fins a Sílvia Pérez Cruz, tot passant per Salomé, Núria Feliu, Teresa Rebull, Marina Rossell, Maria Cinta, Guillermina Motta, Carme Canela, Franca Masu, Lídia Pujol, Eva Dénia, Anna Roig, Beth, Maria Rodés, Meritxell Gené, Ivette Nadal, Marta Rius, Big Mama, Bikimel, Rosa Pou, Clara Andrés, Joana Serrat, Maria Coma i Andrea Motis.

Però l’Any de les Dones de la Cançó va molt més enllà d’un monogràfic: aquest 2013 comença un cicle mensual de concerts a la Casa Orlandai (Sarrià). El primer concert és el d’Ivette Nadal, Bikimel i Joana Serrat, i serà el proper dimecres 16 de gener.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid