Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Concentracions en suport a la declaració de sobirania

Dimecres a les 12.00, davant del Parlament, i a les 19.00, davant dels ajuntament de cada població

22/01/2013 Política

L'Assembla Nacional Catalana (ANC) i l'Assemblea de Municipis per la Independència (AMI) han convocat dues concentracions davant el Parlament a les 12h i, posteriorment, dels ajuntaments dels municipis a les 19h per expressar el suport al text de la declaració de sobirania que aquell dia es votarà al Parlament i donar el tret de sortida a la campanya pel ‘Sí’.

A les concentracions es farà lectura d’un manifest en què s’instarà a la societat a treballar per la independència i “arribar a tots els racons per tal que quan els ciutadans de Catalunya exercim el dret a l’autodeterminació ho fem de forma clara i inequívoca pel sí a la llibertat i al nostre futur com a poble”.

Un nou vídeo de l'ANC demana socis per a la 'revolució democràtica'

L'actriu Montserrat Carulla, el periodista Miquel Calçada, la corredora Núria Picas, el cantant Francesc Ribera 'Titot', l'ex-conseller i doctor en Ciències de la Informació Joan Manuel Tresserras; l'ex-dirigent d'Unió de Pagesos Pep Riera; l'economista Elisenda Paluzie, el director Ventura Pons i l'actor Quim Masferrer fan una crida a sumar-se i treballar amb l'ANC. Participen en aquest vídeo promocional de l'entitat, que vol augmentar el nombre de socis amb vista al 2014.

'Necessitem la teva força per continuar empenyent Catalunya. Amb poc fem molt'. Aquest és el lema de la campanya de l'ANC, que la portaveu, Carme Forcadell, repeteix en aquest vídeo. L'ANC ja va publicar un primer vídeo promocional fa dues setmanes, amb imatges de la manifestació de l'Onze de Setembre passat. Amb la campanya, l’ANC reforça l’impuls d’inscripcions viscut des de la seva constitució el passat 10 de març, i potenciat des de l’11 de setembre. Actualment, l’Assemblea compta amb 12.000 inscrits i 7.000 simpatitzants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid