Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament públic
Mobilitzacions en defensa de l'escola pública i en català al sud de l'Albera

Demà la comunitat educativa es manifestarà a Barcelona i València. A les Illes, protagonitzarà una jornada de lluita.

12/12/2012 Res-pública

La comunitat educativa del sud de la nació ha convocat per demà mobilitzacions contra l'esborrany de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) que proposa el ministre espanyol d'Educació Wert, contra de les retallades i en defensa de l’educació pública i en català.

Per millorar la qualitat educativa, es considera no és necessària una nova llei i ho veuen com a un pretext partidista en moments de crisi per imposar un model educatiu mercantilista, elitista i competitiu.

A Barcelona, les organitzacions que s'apleguen en el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) han convocat una manifestació a 18h. que començarà a la plaça de la Universitat sota el lema "Per la cohesió social: ni LOMCE, ni retallades".

A València, convoca la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic (FAPA) una manifestació a les 18h. a la plaça S. Agustí, sota el lema “Front a les retallades i la LOMQE ‘Defensem l'escola pública i en valencià’”.

La Plataforma també se sumarà dissabte a la manifestació en commemoració dels 80 anys de les Normes de Castelló

Jornada de lluita a les Illes

La Confederació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de les Illes Balears (COAPA) i els sindicats l'STEI-i, FE-CCO, UGT i Fadae presentaren ahir la jornada de lluita de demà sota el lema "Abraça i enllaça el teu centre" amb l'objectiu que cada escola encercli amb una cadena humana el seu centre o dibuixi un llaç al pati, en contra de les retallades i de la nova llei educativa.

Per la seva banda, l'STEI-i denunciava que la Guàrdia Civil hauria preguntat als equips directius d'alguns centres si dijous s'uniran a "Enllaça i abraça el teu centre". En aquesta direcció, la comunitat educativa balear ho té clar: "El Govern ens vol atemorir perquè siguem submisos".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid