Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Txelui Moreno i Diego Cañamero participaran a l'acte central de campanya de la CUP-AE

La CUP-AE presentarà l'espot principal de campanya en l'acte d'aquest diumenge al Barcelona Teatre Musical

15/11/2012 Política

El portaveu de l'esquerra abertzale Txelui Moreno i el portaveu del Sindicato Andaluz de Trabajdores (SAT) Diego Cañamero mostraran el seu suport a la CUP-Alternativa d'Esquerres participant a l'acte central de campanya de la candidatura. La cita és aquest diumenge al Barcelona Teatre Musical a partir de les sis de la tarda.

A l'acte es preveu la participació de diferents membres de moviments socials, dels candidats i d'altres ponents internacionals que donaran suport a la formació.

Presentació de l'espot de campanya

A més, es presentarà l’espot principal de campanya, que ha estat rodat aquests dies a la comarca del Garraf. Amb el títol “Ho volem tot”, l'espot compta amb 12 seqüències rodades a Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i el Massís del Garraf i la participació de veïns de la zona.

També hi participen cares conegudes que donen suport al projecte de la CUP, com el futbolista Oleguer Presas, l'actor Sergi López i els músics Cesk Freixas, Meritxell Gené, Marcel Casellas, Àlex Vendrell i Lluís Cabrera.

No és el primer anunci electoral de la CUP. Aquests dies n'ha presentat un altre on reinvidica la tasca de la CUP als ajuntaments catalans i repassa algunes de les iniciatives més destacades impulsades per la formació en l'àmbit local.

A l'espot, una dotzena de regidors i militants de les assemblees locals destaquen algunes de les tasques per les quals la CUP s'ha donat a conèixer en els darrers temps. El vídeo ha estat gravat a Artés, al Bages. El músic Feliu Ventura ha cedit especialment la cançó "País de Carretera" del darrer disc Música i Lletra.

D'altra banda, el vídeo de suport a la CUP-AE "Som Unitat Popular" ha esdevingut un fenomen a Internet. En poc més de tres dies l'espot havia rebut més de 100.000 viualitzacions, convertint-se així en el vídeo relacionat amb les eleccions amb més visites en la cursa de cara a les eleccions del 25 de novembre.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid