Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PARTICIPACIÓ CIUTADANA
La CUP de Molins de Rei destina part dels sous a entitats de la vila

Organitza el Certamen Millorem Molins per finançar entitats com a mostra d’oposició a l’increment dels sous dels polítics

12/11/2012 Res-pública

Els grups polítics de CiU i PSC de Molins de Rei van aprovar la proposta d’apujar els sous de tots els grups municipals. La CUP del municipi, com a mostra de rebuig a aquesta mesura, ja fa tres anys que destina aquests diners al Certamen Millorem Molins, que premia els millors projectes de les entitats de Molins de Rei.

Dijous al vespre es van anunciar els guanyadors de la tercera edició del certamen: les entitats Vincles i Baketospel van escollides com a guanyadores per un jurat vinculat a diferents associacions molinenques, que va decidir un 80% de la nota, i per les 518 persones que van participar a la votació popular.

Enguany s’hi han presentat sis projectes (la xifra més alta d’ençà que el certamen va començar): l’Associació de veïns i veïnes de La Rierada; l’Agrupació de Defensa Forestal; Arran Molins i el Casal Autogestionat de Joves La Mola; Baketospel (Baketomba i Gospel Feelings); Els Pastorets de Molins de Rei, i Vincles.

El jurat ha valorat els projectes de Vincles i Baketospel amb 52,8 i 45 punts, respectivament, mentre que el jurat popular que va votar al blog els ha puntuat amb un 20 i un 15, de manera que aquestes entitats han obtingut un total de 72,8 i 60 punts respectivament.

El primer premi, valorat en 1.250 euros, es va lliurar a Vincles, un col·lectiu de Molins de Rei que vol crear una xarxa de suport a la criança natural i difondre els estils de criança respectuosos amb els infants. El projecte presentat pretén tirar endavant l’espai de La Xauxa Xica i planteja activitats que volen convèncer que “la qüestió no és quin món deixem als nostres fills, sinó quins fills li deixem a aquest món”.

El segon premi, de 1.000 euros, es va lliurar a Baketospel, que havia planificat un nou espectacle que fusionarà veus i percussió amb cançons originals i melodies arranjades expressament. Segons la CUP, “serà un espectacle musical innovador, creatiu i popular a la vila”.

La CUP de la vila ha aprofitat per felicitar els guanyadors i per agrair-los l’esforç que han dedicat a uns projectes que segur que “tindran un impacte positiu en la millora de Molins de Rei”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid