Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Acte central de la CUP-AE a Granollers

Ahir, més de 150 persones es van aplegar a l'acte central de la formació a la Troca de Granollers.

23/11/2012 Especial eleccions
Acte a Granollers Acte a Granollers

A la presentació, Maria Oliver de la CUP-AE a Granollers va fet referència a l'esforç col·lectiu fet les darreres setmanes per militants, simpatitzants i col·laboradores, omplint cada racó vallesà de la petjada cupaire. Ha recordat i destacat que “som novelles en les eleccions a l'arc parlamentari principatí, però venim de lluny i, sobretot, venim de les lluites quotidianes al carrer, a la fàbrica, a l'escola o al taller”.

A continuació va prendre la paraula, Georgina Rieradevall, número 2 a les llistes per Barcelona, convidant a la “Democràcia Participativa en el marc de la Unitat Popular, per lluitar contra un sistema que esclavitza les persones”. També va proposar una “Iniciativa Revocatòria Popular”, per la qual quan un càrrec electe incompleix el seu programa, pugui ser revocat. i va reclamar l'organització de “Referèndums vinculants” en aquells afers que afestin el benestar de la població.

En segon lloc va intervenir, l'Eulàlia Reguant, membre de la Plataforma per l'Abolició del Deute que va definir el deute, com a eix central les totes les polítiques neoliberals”. “L'estat paga interessos enormes per pagar el deute, quantitat que retalla desposseint les classes populars dels seus drets socials” va sentenciar.

L'acte va comptar amb una participació inesperada. La sorpresa va ser la intervenció de Jonathan Martínez, d'Amaiur, que va començar la seva intervenció afirmant que des de l'Esquerra Abertzale “compartim la responsabilitat de la rebel.lió amb vosaltres”. Va fer referència a la necessitat de recuperar la sobirania enfront de la troika i d'impulsar noves formes de participació fonamentades en la radicalitat democràtica. Va conclore la intervenció refermant el compromís de treballar per un nou model econòmic basat en la solidaritat i en les persones. Ha alertat, també, de l'essència del Parlament, “monstre que devora les persones”, fent una crida a fer la irreverència.

Com a cloenda de l'acte, es va fer una performance, construint amb lletres gegants que venien del públic la frase: “HO VOLEM TOT” amb la música de la Companyia Elèctrica Dharma.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid