Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comarques centrals
La CUP presenta el 1r Dia de la Unitat Popular

La jornada vol ser un espai de formació, contacte i debat entre la militància, els simpatitzants i tothom que hi vulgui participar

05/10/2012 Política

La CUP de les comarques centrals celebrarà dissabte que ve el 1r Dia de la Unitat Popular a Calders (Moianès). Les assemblees de la CUP al Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès han organitzat una trobada que es planteja com una jornada de formació, debat i celebració per a militants, simpatitzants i totes aquelles persones que en vulguin prendre part.

Les activitats tindran lloc a la plaça de l’Església, al Centre Cívic i a l'Espai Néstor Almendros durant tot el dia amb debats al matí, un dinar i diverses actuacions musicals i exhibicions de cultura popular a la tarda, obertes al públic general.

Entre el programa d’actes hi ha un debat intercomarcal sobre la possibilitat que la CUP participi a les eleccions del 25 de novembre, en el marc del cicle d'assemblees obertes que la formació celebrarà aquests dies arreu del Principat.

A banda, es realitzarà una conferència sobre nous sectors productius i experiències de consum que anirà a càrrec de Miren Etxezarreta, catedràtica d'economia de la UAB i membre del Seminari Taifa.

A més, també hi haurà actuacions amb S'Temple Bar, Distinta Tinta, i mostres de cultura popular amb els grallers i geganters d'Artés, els gegants de Monistrol de Calders o els Diables de Castellterçol, que clouran la trobada amb un correfoc.

Segons ha explicat la CUP en roda de premsa, l'acte servirà com a impuls i suport a les assemblees locals de Calders, Moià i Monistrol de Calders, que es van presentar el juliol passat. A més, també vol esdevenir un sondeig per valorar la conveniència o no de concórrer a les eleccions, ha assenyalat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid