Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
L'ANC proposa als partits que incloguin tres compromisos per la independència

L'assemblea demana que "cap vot independentista es quedi a casa" i recomana votar partits que es posicionin clarament per l’estat propi

24/10/2012 Política

El moviment popular per la independència Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet públic aquest dimecres el seu posicionament respecte les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el proper 25 de novembre. L'ANC ha demanat als partits [document] que incloguin tres punts al seu programa per tal que treballin per aconsegui un "Estat independent".

En aquest sentit, l'ANC demana que "cap vot independentista es quedi a casa" i recomana votar partits que es posicionin clarament per l’estat propi.

Aquest moviment popular aposta "per radicalitat democràtica, el dret a exercir democràticament el dret d’autodeterminació", argumentant que"a l’Europa del segle XXI ningú pot oposar-se a la regeneració democràtica, ni a la nostra participació en la construcció del nostre Estat".

L'ANC creu que "necessitem un nou Estat que ens permeti millorar el nostre benestar i ens garanteixi un país més just, més pròsper i més sostenible". Un camí cap a la independència motivat per superar "la crisi econòmica, política i social que vivim està mostrant la cara més amarga de la nostra societat, retallant drets i prestacions socials, abocant milers de famílies a la precarietat, a l’exclusió i a la pobresa".

Amb una exposició de principis de radicalitat democràtica i de sobirania nacional l'ANC demana a tots els partits que concorrin a les properes eleccions que subscriguin aquests tres punts en el seu programa electoral:

1) La sobirania de Catalunya resideix en el poble català. El poble català és qui ha de ser consultat a l’hora de decidir la    relació política que vol establir amb la resta de pobles i Estats del món.

2) Ens posarem a treballar immediatament perquè, en la propera legislatura, Catalunya esdevingui un nou Estat d’Europa.

3) Treballarem conjuntament amb la resta de grups polítics perquè el procés de constitució del nou Estat independent sigui el més consensuat possible i esdevingui l’Estat de tots els catalans i catalanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid