Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Independents per Salt i l'Esquerra Alternativa de Barberà donen suport a la CUP

IPS i l'EAB anuncien el seu suport a la CUP perquè defensa l'independentisme i una economia al servei del poble

28/10/2012 Política

Creixen els suports d'organitzacions polítiques a la candidatura CUP-Alternativa d'Esquerres pe a les eleccions del 25 de novembre.

Independents per Salt (IPS) ha anunciat que donarà suport a la CUP a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. El partit, que és estrictament local, recorda que la CUP sempre ha estat el seu referent nacional i veu com "un encert" que concorri a les eleccions.

També l'Esquerra Alterantiva de Barberà (EAB) ha anunciat el seu suport a la CUP-AE perquè "defensarà un programa d’actuació política rupturista i esperançador i tindrà el seu reflex positiu en les dinàmiques de construcció de la Unitat Popular al Vallès i al país".

IPS manifesta que "la CUP és l’independentisme de sempre (fa 25 anys cap altre partit polític ho plantejava) que s’ha caracteritzat per haver estat fent una feina de base, implicant-se en els moviments socials, de defensa del territori, al mig de la cultura popular, etc. en general en el teixit associatiu del nostre país".

A més, afegeix que "aquesta feina d’extensió de l’independentisme conjuntament amb una alternativa d’esquerres al model que ens ha governat fins ara, ha estat sovint capitalitzada per altres formacions polítiques que després han defraudat les expectatives generades quan han tocat el poder".

Una economia al servei del poble

L'EAB assegura que la CUP contribuirà "a la construcció d’un nou model de ciutat des del punt de vista de la participació, la transparència i dels drets de les persones; al desenvolupament d’unes polítiques econòmiques i socials justes amb les persones, el territori i el medi ambient; i a desterrar els privilegis de classe".

IPS també defensa un canvi d'arrel i en aquest sentit es mostra favorable al fet que "l’independentisme de base" entri amb la seva pròpia veu al Parlament de Catalunya perquè "ja és hora que la veu del carrer tingui més vehicles d’expressió i sobretot que siguin diferents".

I amb un projecte, subratlla, que vagi acompanyat d’un model diferent que defensi "una economia al servei del poble i no dels poderosos, un model de desenvolupament que respecti el nostre entorn natural, que estigui pensat per millorar la qualitat de vida de les persones que vivim en aquest territori i no per especular, d’una democràcia de veritat on realment siguem tota la ciutadania els que decidim el futur que volem".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid