Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Educació reconeix la despesa de 18.000€ en cartes per convidar els pares a triar llengua a les Illes

Ho va fer, un finalitzat el termini, quan el català havia estat escollida majoritàriament com a primera opció

29/10/2012 Educació
Retirada de la senyera de l'IES de Felanitx Retirada de la senyera de l'IES de Felanitx | Autor: IES Felanitx

En plena crisi i retallades en ensenyament, la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats va fer una despesa de 18.000 euros en la tramesa de cartes als pares sobre l'elecció de llengua del primer ensenyament, un cop esgotat el termini inicial per fer-ne la tria, segons informa Diari de Balears.

Es tracta de la partida destinada a milers de cartes que la Conselleria envià a principi de juny passat als pares, en què els recordava que tenien fins al 15 de juny per triar la llengua de primer ensenyament i que, a més, s'ampliava la possibilitat d'escollir als nins que ja eren dins el sistema escolar. En teoria, el termini havia acabat el 28 de maig i, malgrat que el Govern encara no havia fet públiques les dades oficials, els primers resultats avançats per l'STEI-i eren majoritaris pel català com a primera opció.

En tot cas, la despesa econòmica en cartes no és l'únic esforç de la Conselleria d'Educació en aquesta qüestió. Cal recordar que durant el darrer trimestre del curs passat el Govern destinà treballadors de l'empresa pública IBISEC -fins i tot en hores fora de l'horari laboral- a despenjar els llaços quadribarrats que exhibien molts centres de les Illes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid