Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
Milers de persones es manifesten amb l'Esquerra Independentista a Barcelona

Les organitzacions de l'EI rebutgen els pactes fiscal i social en la seva convocatòria tradicional

12/09/2012 Política

"Ni pacte fiscal, ni pacte social. Independència, socialisme, Països Catalans". Amb aquest lema es va manifestar aquest dimarts l'Esquerra Independentista a Barcelona amb motiu de la Diada Nacional, una mobilització ja tradicional que celebra cada any i que convoquen les distintes organitzacions de l'Esquerra Independentista.

Una protesta molt reivindicativa que va aplegar milers de persones que van cridar contra el pacte fiscal però també contra el pacte social i el capitalisme, i a favor de la unitat nacional dels Països Catalans. La marxa va partir de Plaça Urquinaona a les cinc de la tarda i va avançar fins al passeig del Born.

En aquest punt es va dur a terme l'acte polític, en el qual hi va participar un militant de l'esquerra independentista de Mallorca, d'Arran i de la CUP de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid