Operació Garzón
Més presentacions de l'"Operació Garzón" a l'Hospitalet, Granollers, Sant Celoni, Solsona i i Montesquiu

El documental es pot adquirir enviant un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat

20/09/2012 Drets i Llibertats

Aquests propers dies la projecció del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català" es realitzarà a diverses poblacions catalanes, a més de la presentació del dia 25 que es realitzarà a València. Podeu consultar l'agenda de Llibertat.cat

Les presentacions del documental continuen aquest mes amb presentacions programades a diferents llocs dels Països Catalans en una gira molt intensa que s'allargarà durant tota la tardor. El documental també es pot adquirir a través de Productes de la Terra o bé enviant un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat.

Després de l'estrena del treball just abans de l'estiu, el 9 de juny, Llibertat.cat va continuar una ruta de presentacions, actes i xerrades durant l'estiu i setembre que ha fet que el treball es projectés en desenes de teatres, casals, ateneus i sales de cinema d'arreu del territori per donar a conèixer la repressió que va patir l'independentisme català l'any 1992, coincidint amb els Jocs Olímpics celebrats a Barcelona, i l'intent de liquidar amb el terror i la presó el moviment Independentista.

Múltipes presentacions

A Granollers es presenta avui dia 20 el documental "Operació Garzón contra l'independentisme català" al Centre Cultural de Granollers, a les 19,30h. L'acte a Granollers comptarà amb la participació de diverses persones de la comarca relaciones amb les detencions del 1992, com el membre de Memòria contra la tortura i repesaliat el 1992, Ramon Piqué, el represaliat Lluís Quintana, en Lluís Guix, l'Albert Serra i l'advocat August Gil Matamala. L'acte estarà conduït per l'escriptor i periodista David Bassa, especialista en investigació de la història de l'independentisme, que va dirigir el documental "Terra Lliure, punt final" i que va escriure el llibre L'Operació Garzón. Un balanç de Barcelona'92. Aquesta presentació a Granollers comptarà amb actuacions musicals i poètiques que amenitzaran la trobada.

Aquest divendres 21 de setembre el Casal Popular La Fura de Solsona realitzarà la projecció del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català" impulsat per Llibertat.cat, que ja havia estat projectat el dia 7 de setembre en el marc dels actes del 21è Aplec Independentista del Castellvell. El fet que es presentés un primer cop coincidint amb activitats de la Festa Major de Solsona i a la mateixa hora ha afavorit que es tornés a presentar de nou, ja que segons els organitzadors "diverses persones ens han demanat que en féssim una segona projecció".

A l'Hospitalet del Llobregat, també aquest divendres 21 de setembre, es presentarà el documental "Operació Garzón contra l'independentisme català"  al Centre Cultural Sant Josep, a les 19h. Aquesta presentació està organitzada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de L'Hospitalet de Llobregat i Arran Baix Llobregat. L'acte comptarà amb el ponents Joan Rocamora, encausat durant les detencions del 1992, i Martí Majoral, reconegut independentista i impulsor d'Alerta Solidària.

El dissabte 22 també es realitzaran dues presentacions a poblacions diferents:  A Montesquiu es projectarà aquest dissabte el documental a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Montesquiu, a les 18h. Aquest acte està organtizat per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Montesquiu. Hi participaran com a ponents Joan Rocamora, en nom de Llibertat.cat, i Pep Musté, represaliat en les detencions del l'Operació Garzón de 1992 i membre de la CUP de Montesquiu.

També el dissabte 22 es realitzarà a Sant Celoni la presentació del documental, que consistirà en un Sopar-xerrada amb les intervencions de Martí Majoral d'Alerta Solidària, Ramon Piqué, membre de Memòria contra la tortura i repesaliat el 1992, i Benet Salellas (advocat). L'acte es farà a la Plaça de l'Església a les 21h, i està organitzat per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sant Celoni.

 

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid