Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
Gent de Gramenet convoca a les manifestacions de l'ANC i de l'Esquerra Independentista

Anima a participar de la Diada en un ambient popular, reivindicatiu i festiu

09/09/2012 Política

Gent de Gramenet ha convocat la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) a manifestar-se el dia Onze de Setembre tant a la manifestació de l'Assemblea Nacional catalana com a la de l'Esquerra Independentista. Ambdues marxes partiran de Passeig de Gràcia amb Gran Via i Plaça Urquinaona a les sis i a les cinc de la tarda respectivament.

"Que no participem en l’acte institucional no treu, però, que sent conseqüents amb la diversitat que ens caracteritza, animem a participar de la Diada en un ambient popular, reivindicatiu i festiu, ja sigui a la ciutat o en el grapat d’actes que s’organitzen a Barcelona durant tot el dia, incloses les convocatòries de manifestació que se celebraran", argumenta l'organització.

Els dos regidors de Gent té al consistori de Santa Coloma han declinat la invitació per participar a l'acte institucional, del qual es desmarca, perquè veu "hipòcrita fer servir aquesta data com a aparador institucional més que per reivindicar una derrota d'un poble davant l'exèrcit borbònic castellà", i a més, diu, "compartir escenari amb partits detractors de serveis bàsics com el de l'autodeterminació i la llibertat dls pobles".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid