Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
Cobreixen l'església de Salt amb una estelada

L'ANC desplega una estelada roja gegant durant un acte previ a la gran manifestació de Barcelona

09/09/2012 Política

La façana de l'església parroquial de Salt ha aparegut coberta per una gran estelada roja. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va dur a terme una acció aquest dissabte que va consistir en el desplegament de l'estelada des del campanar de l'edifici.

La bandera, que fa 4,5 metres d'ample per 11 de llarg, va ser cosida el passat mes de juliol durant la festa major a partir de diferents retalls de roba que els veïns anaven personalitzant en forma de missatges, signatures i frases a favor de l’estat propi.

Un cop hissada l’estelada tots els assistents es van fer fotografies, van brindar amb cava enmig de crits unànims a favor de la independència.

L’acte forma part de la Marxa cap a la independència que organitza per l’ANC com a acte previ i de sensibilització de cara a la gran manifestació independentista de dimarts. L'ANC de Salt tornarà a desplegar l’estelada el proper 10 de Setembre a les vuit del vespre a la plaça del Pi i la lluirà durant la manifestació de Barcelona.

Dilluns se celebrarà un sopar popular que a davant de l’IES Salvador Espriu a les nou del vespre i en acabat es realitzarà la Marxa de Torxes per diferents carrers del poble i finalitzarà a la plaça del Pi, davant del Bar Serrallonga amb el cant dels Segadors amb l’estelada gegant presidint la façana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid