Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#jocridaria
"Clams de llibertat: Què vol aquesta tropa?", un crit per la Diada

Paral·lament, Marcel Caselles fa una crida a tots els músics del país per assistir amb els seus intruments a la manifestació

08/09/2012 Política

El músic Marcel Caselles, l'etnomusicòleg Jaume Ayats, l'escriptor i enigmista Màrius Serra i el sociòleg Salvador Cardús han elaborat un vídeo sota el títol: "Clams de llibertat: Què vol aquesta tropa?" que s'esta difonent a la xarxa amb l'objectiu d'oferir una proposta de crit per a la manifestació de la Diada a Barcelona.

Tot plegat ho han fet en tres dies als Paella estudis de Torelló sota la producció d'"action-tank" La Fàbrica.

Aquest és el clam que proposa:

Un: "Què vol aquesta tropa?"
Tots: "Un nou estat d'Europa!"
Un: "Què vol aquesta gent?"
Tots: "Catalunya independent!"
Tots: "Catalunya, llibertat" (repetit)

Una proposta per complementar

Marcel Caselles ha explicat a Llibertat.cat que la proposta és una cantarella per donar un clímax para-musical a les dues consignes. Per la seva banda, tant Ayats com Màrius Serra coincideixen a remarcar a Vilaweb que la proposta no pretén desplaçar els eslògans que s'han cridat fins avui i que ja s'han consolidat.

Els creadors de la proposta volen fer-ho circular per la xarxa per veure si esdevé popular entre els ciutadans i se la fan seva i, alhora, obrir el debat a tothom. Així, es poden fer propostes a Twitter via el 'hashtag' #jocridaria i a la pàgina de Facebook "Càntics per a la manifestació de l'11 de Setembre".

El productors, que van posar en marxa l'Espolímetre, anuncien de l'inici de la sèrie "Clams de llibertat", que es proposa ampliar, completar i renovar el repertori de "crits" a les manifestacions independentistes.

Sonada per la Independència

A través del seu bloc, Marcel Caselles fa una crida a tots els músics del país per assistir amb els seus intruments a la manifestació de la Diada per fer la Sonada per la Indepèndia. La cita és el proper dimarts a les 16h a la plaça de la Universitat per afegir-se a continuació a la manifestació tocant una petita suit constituïda per: Muntanyes del Canigó-Joan del Riu-No en volem cap i Dos i quinze.

Valora
Vídeos
Clams de Llibertat: 'Què vol aquesta tropa?'
Els clams de llibertat és una iniciativa de La Fàbrica per a cantar a les manifestacions independentistes. La lletra d'aquest vídeo diu:
Què vol aquesta tropa?
Un nou estat d'Europa!
Què vol aquesta gent?
Catalunya independent!
Catalunya, llibertat!
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid