Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
Nova detenció pels fets de la vaga general: i ja en són 113

Aquest dijous se celebrarà una concentració de solidaritat a les 12 a la Ciutat de la Justícia

30/08/2012 Drets i Llibertats

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres una noia de 21 anys pels fets de la vaga general, una persecució que encara s'arrossega. Amb aquesta són ja 113 les detencions que s'han practicat fins al moment, i que se sumen a les 47 imputacions que hi ha hagut en relació als incidents que hi va haver el passat 29 de març al centre de Barcelona.

Els Mossos acusen la jove, Carolina G. C., que no té antecedents, de participar en la crema de la cafeteria Starbucks situada a la Ronda de Sant Pere de la capital catalana. En concret, la versió policial apunta que la detinguda va calar foc al local després que d'altres manifestants tranquessin els vidres de l'aparador. Segons la policia els danys a la cafeteria estan valorats en 72.000 euros.

La d'aquesta noia és la quarta detenció que els Mossos realitzen per l’incendi a la cafeteria. A la manifestant se li imputen els delictes d’incendi, desordres públics i danys i el delicte relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques.

Segons ha informat el moviment 15-M, s'ha convocat una concentració per aquest dijous a les dotze del migdia a la Ciutat de la Justícia en solidaritat amb Carolina G. C.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid