Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Càrrega policial
La Festa Major de Manresa acaba amb un desallotjament violent per part dels Mossos

Cap a les 5 de la matinada un grup d'antiavalots ha irromput a la Plaça Major i ha començat a carregar contra els assistents

28/08/2012 Drets i Llibertats

La Festa Major de Manresa ha acabat aquesta matinada amb un desallotjament violent per part de la policia que es va saldar amb dues persones detingudes per atemptat a l'autoritat, segons la policia. La intenció de Mossos era la "d'acompanyar les persones que quedaven a abandonar la plaça, però aquests han ofert resistència i han llançat ampolles contra els agents".

Segons informa Manresainfo.cat de fonts testimonials, cap a les 5 de la matinada un grup d'antiavalots ha irromput a la Plaça Major i ha començat a carregar contra els assistents. L'actuació dels Mossos ha estat desproporcionada i contundent, amb un nombre exagerat d'agents que haurien desplegat la força de manera gratuïta i aleatòria "contra un grup d'un centenar de persones, que si bé fèiem fressa, en cap cas vàrem provocar cap aldarull".

Aquests mateixos testimonis han explicat que els Mossos han arribat sense avisar i carregant contra les persones que es trobaven a la plaça "provocant més d'un contusionat per cops de porra".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid