Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
País Valencià
La construcció de la Unitat Popular, a debat a l'Alcoià

El dinar-debat de diumenge a Castalla va deixar oberta la possibilitat de la creació de noves assemblees de la CUP a la comarca

28/08/2012 Política

La població valenciana de Castalla va acollir diumenge el dinar-debat “La construcció de la Unitat Popular als pobles de l'Alcoià”, organitzat per la CUP d'Onil. Una trentena de persones van assistir a l'acte, que va començar amb un dinar vegetarià i la lectura d'un manifest.

La part central de l'acte va comptar amb la intervenció d'Antoni Infante, militant del Moviment de Defensa de la Terra (MDT). Infante va insistir en la necessitat d'articular la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) arreu dels Països Catalans "per donar veu i visibilitat als diversos moviments socials i populars de les nostres comarques tot fent palès que tenim ja bases creïbles per donar el pas i que caminant és com podrem agafar experiència en aquest àmbit".

Creació de més nuclis de la CUP a l'Alcoià

Després de la seua intervenció es va obrir un debat on es va anar traçant la direcció que ha de tindre la CUP al poble d'Onil i quins són els passos a seguir. En aquest sentit, es va deixar oberta la possibilitat de la creació de noves assemblees a la comarca.

Al manifest que es va llegir es va posar èmfasi en l'estat de les coses a nivell nacional i les fites aconseguides a la comarca de l'Alcoià gràcies a la lluita popular. A més, es va destacar la necessitat de lligar eixes lluites a l'arribada a les institucions per part de l'Esquerra Independentista com una eina més de treball.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid