Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Els sons de la Garrotxa arriben a Estònia

L'acordionista de Riudaura Pere de les cabres portr les danses de la Garrotxa i dels Països Catalans per diferents indrets d'Estònia

09/08/2012 Cultura

Els sons de la Garrotxa s'han fet sentir a Estònia. El jove acordionista de Riudaura, Marc August Muntanya, conegut popularment amb el nom de Pere de les cabres, va participar a finals de juliol al festival internacional de folk de Viljandi, a Estònia.

En Pere de les cabres va tocar en diverses actuacions amb un combinat format expressament amb músics d'Estònia, Suècia i Dinamarca. També va ensenyar una mostra de folk i danses de la Garrotxa i dels Països Catalans en les jornades "Etno Eesti" prèvies al festival en què es van fer tallers i intercanvis amb una seixantena de músics d'arreu del món, entre els quals la cantant anglesa Maz O'onnor o els danesos Elof & Wamberg.

Durant els darrers dies del festival, el músic de Riudaura va compartir escenari amb el músic escocès Andrew Mill, amb qui va fer una petita gira de concerts per diferents llocs d'Estònia, amb una mescla de música de cantautor amb aires catalans i escocesos que va agradar molt al públic estonià, molt obert i empàtic amb les reivincicacions nacionals dels dos pobles.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid