Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Marxes des del nord i sud de l'Albera per esborrar la frontera

"El que passa al sud de l'Albera no passa en un país estranger, passa aquí, a la porta de casa nostra, a casa nostra"

08/08/2012 Política
Cartell amb el programa dels actes Cartell amb el programa dels actes

Ahir es va presentar a Perpinyà, en roda de premsa, "la Marxa cap a la Independència: Esborrem la Frontera" que tindrà lloc el proper 19 d'agost i que està organitzada per les territorials de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Catalunya Nord i Empordà.

Així diverses columnes sortiran en caravana des de la Cerdanya-Conflent, a les 11:30 de Puigcerdà, passarà per Prada per dinar i a la tarda per Illa i Tuïr; la del Vallespir a les 15h des de Ceret; la del Rosselló a la Porta dels Països Catalans a Salses a les 12h i de l'Alt Empordà a les 14.30 des de Figueres. Totes elles confluiran a la plaça Nova de la Jonquera 18h en un acte que es pretén que sigui multitudinari amb diversos parlaments i actuacions musicals.

Hi participaran, Alà Baylac (professor universitari), Aleix Renyé (escriptor, periodista), Blanca Serra (historiadora), Carles Sarrat (músic), Carme Forcadell (presidenta de l'ANC), Dani Abad (societat civil), Francesc Ribera (Titot) (cantant de Brams), Hervé Pi (Catalunya Nord per la Independència), Joan-Daniel Bezsonoff (escriptor), Joan-Lluís Lluís (escriptor), Jordi Bilbeny (historiador), Josep M. Godoy (representant AMI), Josep Tero (músic), Josepmiquel Servià (poeta, escriptor i periodista), Laura Bertran (periodista), M. Mercè Roca (escriptora), Montserrat Carulla (actriu), Pep Sala (músic), Pere Figueres (músic), Peret Reyes (músic), Raph Dumas (músic), Santi Arisa (Músic), Santi Vendrell (cantant), Sebastià Pèlachs (coordinador ANC Alt Empordà), Toni Albà (actor), Motards independentistes i altres.

Per altre banda, avui dimecres a les 4 de la tarda a la Plaça dels Peluts de Perpinyà donaran cartells, para-sols pels parabrises, adhesius i més informació a qui vulgui.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid