Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Vilanova i la Geltrú s'obre a les noves veus de la cançó d'autor

La sisena edició de l'Ateveu tindrà lloc el 7 i 8 de setembre a la plaça de l'Assumpció 

21/07/2012 Cultura

Els dies 7 i 8 de setembre, l’Associació Cultural Desperta! de Vilanova i la Geltrú celebrarà a la plaça de l’Assumpció la sisena edició de l’Ateveu, la Mostra de Cançó d’Autor en català que, des de l’any 2007, tanca l’estiu musical a la ciutat.

En aquesta sisena edició, Desperta! vol potenciar "l’Ateveu a banda", la secció estrenada l’any passat que ofereix la possibilitat d’actuar al festival als cantants novells que ho desitgin. Enguany, l’Ateveu a banda se celebrarà el divendres 7 de setembre a la nit. La nit de dissabte continuarà reservada als artistes consagrats.

Desperta! fa una crida a tots aquells cantautors que comencen a moure’s pels escenaris del país interpretant els seus propis temes o fent versions de clàssics de la cançó d’autor perquè participin en aquest sisè Ateveu. Les persones interessades a participar en aquesta segona edició de l’Ateveu a banda poden posar-se en contacte amb l’organització a través de l’adreça despertavilanova@gmail.com.

A la primera edició de l’Ateveu a banda, celebrada l’any passat, hi van participar els grups Casuals i Les Nines Russes i la solista Àurea Vidal.

Pel que fa a l’Ateveu clàssic, el cartell del qual serà presentat durant les properes setmanes, en les cinc edicions celebrades fins ara hi han participat artistes com Feliu Ventura, Cesk Freixas, Pere Tàpias, Pau Riba, Pau Alabajos, Bikimel, Quico Pi de la Serra, Meritxell Gené, Ivette Nadal, etc.

Valora
Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  3. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  4. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  5. Un motor de reacció català
  6. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  7. Poble Lliure exigeix responsabilitats a la CUP davant dels mals resultat electorals
  8. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  9. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  10. «Ara en manca una altra per a en Josep Pàmies...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid