Operació Garzón, 20 anys
Presentació d'Arran i del documental "L'Operació Garzón" a Montcada i Reixac

La presentació d'Arran va ser celebrada amb entusiasme i el documental va tenir bona acollida entre els assistents, que van agrair la transmissió de la memòria militant d'aquells anys

19/07/2012 Política

L’Ateneu Domingo Fins (L'Abi) de Montcada i Reixac va acollir ahir al vespre la constitució de l’organització juvenil Arran, fruit de la fusió entre les associacions Maulets-Jovent independentista revolucionari amb la Coordinadora d’Assemblea de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI). A l'acte es va projectar el documental “Operació Garzón”, que va comptar amb l'assistència de més d'unes 40 persones que van omplir l'Ateneu. L'acte estava convocat per Arran Montcada i Reixac i la CUP d'aquesta ciutat del Vallès Occidental.

Els antics membres de l'Assemblea de Joves de Montcada (AJM) van escenificar aquest procés unitari a Montcada i Reixac amb la presentació de la nova organització juvenil amb el lema “El jovent unit per una terra lliure!” Dos membres de la nova organització unitària, Josep Galván i Chaima Khella, van llegir un manifest en què van destacar els seus objectius, la independència dels Països Catalans, la construcció del socialisme i la lluita feminista, així com la lluita ecologista, de la lluita antifeixista, l'educació pública o l'habitatge i el treball dignes. Els dos membres d'Arran que van realitzar aquesta presentació també van recordar els 6 vaguistes detinguts a Sabadell i a Reus, alguns dels quals són militants d'Arran.

L’acte també va incloure l’estrena del documental “Operació Garzón contra l’indepedentisme català” amb la participació a l'acte d’un dels detinguts a la ràtzia de 1992 i membre de Llibertat.cat, Joan Rocamora. El documental va tenir una bona acollida entre els assistents, que van agrair la transmissió de la memòria militant d'aquells anys, poc coneguda.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid