Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Carta oberta a Mas per la retirada de subvencions a tres entitats nord-catalanes

Es demana l'obertura d'un diàleg entre el teixit associatiu nord-català i el govern.

26/07/2012 Cultura
Títol de la imatge Títol de la imatge

Arran de la reunió del dijous 19 de juliol, la Comissió Gestora de la Federació d'Entitats per la defensa de la llengua i cultura catalanes de Catalunya Nord i els responsables de les entitats presents han consensuat una Carta Oberta al President Mas.

En aquesta carta la Federació d'Entitats qüestiona la voluntat del Govern de Catalunya de retirar la subvenció a tres entitats nord-catalanes, APLEC, Arrels i Omnium Cultural, i les reiterades retallades que pateix el moviment associatiu nord-català des dels dos darrers anys.

Tres entitats sense subvenció

El passat 5 de juliol, en una carta adreçada a tres de les principals associacions de la Catalunya Nord, APLEC, Arrels i Omnium Cultural, el Director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà informa que:

“Degut als darrers ajustos de pressupost que s'han realitzat tant al Departament de la Presidència, com al conjunt de la Generalitat de Catalunya i tot el seu sector públic, no hi ha crèdit disponible per destinar a la concessió de subvencions sense concurrència de les quals la vostra associació va ser beneficiaria l'any 2011 i els anys anteriors. Per aquest motiu aquest any 2012, no podem comprometre crèdit per aquest concepte.


 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid