Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judicial
Suspès el judici contra estudiants de la UV perquè la policia no es presenta

La policia espanyola ha custodiat en tot moment la vintena de concentrats a l'exterior de la Ciutat de la Justícia

31/05/2012 Drets i Llibertats

Els tres estudiants de la Universitat de València -un d'ells militants del SEPC- que havien de ser jutjats acusats de realitzar unes pintades han hagut de tornar a casa perquè el judici de faltes que s'havia de realitzar a la Ciutat de la Justícia de València s'ha suspès. 

La policia espanyola, qui va retenir i identificar els tres estudiants, no s’ha presentat a la vista i per tant s'ha suspès el judici fins al 19 de setembre. 

En canvi, a l'exterior de la Ciutat de la Justícia, on hi havia convocada una concentració de suport, dues furgones d’antiavalots de la policia espanyola s’han plantat davant dels jutjats per custodiar la protesta en tot moment.

Alerta Solidària ha denunciat "l’arbitrarietat de l’actuació policial, els motius polítics que dirigeixen la seva actuació" i ha anunciat que farà front "a tota mena de persecució política, contra estudiants, contra vaguistes, contra qui siga que lluita per l’alliberament nacional i social dels Països Catalans".

Sense ni tan sols haver-se celebrat el judici, la Universitat de València ha iniciat un expedient disciplinari contra els estudiants, vulnerant així la presumpció d'innocència. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid