Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
Sant Cugat del Vallès a favor de la ILP per regular la dació en pagament

La moció, presentada per CiU, el PSC, ICV-EUiA i la CUP, ha rebut els vots favorables d'aquests grups i l'abstenció del PP.

23/05/2012 Drets i Llibertats

Sant Cugat dóna suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per regular la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i el lloguer social. El ple municipal d'aquest dilluns ha decidit instar el govern espanyol a presentar un projecte de llei que incorpori la dació en pagament a l'ordenament jurídic, en els casos que afecti la residència habitual. La moció, presentada per CiU, el PSC, ICV-EUiA i la CUP, ha rebut els vots favorables d'aquests grups i l'abstenció del PP.

El ple municipal ha acordat demanar un compromís ferm del govern espanyol per dur a terme les reformes legislatives adequades que permetin posar en marxa els recursos i mitjans necessaris per garantir la mediació pública entre deudors i creditors i l'accés a un habitatge en règim de lloguer a les persones i famílies afectades. El portaveu municipal del PSC, Ferran Villaseñor, ha estat l'encarregat de llegir la moció aprovada pels quatre grups que també han incorporat demandes a la Generalitat.

El PP de la seva banda s'ha abstingut en aquest punt perquè considera que ja hi ha un real decret regula els casos de dació en pagament, segons informa Cugat.cat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid