Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alimentació
Les escoles bressol de Mataró distribuiran aliments ecològics

L'Ajuntament va aprovar una moció de la CUP perquè els aliments de temporada i proximitat tinguin presència a les cuines de les escoles bressol

08/05/2012 Política

El Ple de l’Ajuntament de Mataró va aprovar dijous passat una moció de la CUP que demana que el consistori tingui en compte i puntuï de forma determinant el fet que les empreses que optin al nou procés contractual per a la gestió de servei de cuina de les Escoles Bressol municipals ofereixin aliments ecològics, de temporada i de proximitat.

La proposta de resolució va ser presentada per la CUP, s’hi va afegir el PP i va ser aprovada per unanimitat amb els vots favorables de tots els regidors de l’Ajuntament.

A partir d’ara, els menjadors de les escoles bressol municipals comptaran amb tota probabilitat amb aliments de cultius ecològics. També es tindrà en compte que els aliments que es conreen a prop i arriben directament del pagès són frescos i saludables, conserven millor les qualitats organolèptiques (gust, olor, sabor) i el seu potencial nutritiu per a una dieta sana i equilibrada.

El Ple va aprovar que en el plec de condicions del procés contractual per a la gestió del servei de cuina de les escoles bressol municipals valori i puntuï de forma decisiva aquelles ofertes que incloguin aliments ecològics, de temporada i de proximitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid