Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escoles Mallorquines
La Trobada d'Escoles Mallorquines serà un clam per la llengua

El 12 de maig se celebrarà a Esporles la XXVIII edició d'aquesta trobada d'alumnes, mares, pares i mestres

10/05/2012 Educació

La cita d’enguany de la Trobada d’Escoles Mallorquines serà el 12 de maig al CP Gabriel Comas i Ribas d’Esporles a partir de les 4 de la tarda.

Serà una festa de les escoles i per a la llengua. La jornada comptarà amb la participació d’alumnes, mares, pares i mestres. L'agenda de la trobada és ben completa, hi ha programats tot un seguit de tallers, activitats i espectacles amb la actuació del grup musical Volvox i amb animació infantil a càrrec de Xarop de Joc. Tampoc no hi faltaran les exposicions ni els passacarrers. El punt final del dia serà el sopar de germanor a les 8 del vespre.

Durant tot el dia es treballarà en un projecte comunitari que durà per títol “Els mitjans de comunicació”. Cada centre s’encarregarà de crear una pàgina de diari amb notícies properes a la seva realitat, orientades a l’educació o al foment del català. I així, els alumnes podran fer de periodistes per un dia. Un cop es recullin tots els textos, s’intentaran publicar en forma de diari.

Coincidint amb les polítiques lingüístiques de Bauzá a les Illes Balears,la Trobadarepresentarà un clam contra les agressions que està patint la llengua catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid