Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
20-M
#novullpagar massiu aquest diumenge a Mallorca

A les 12h del migdia partiran dues marxes reivindicatives de cotxes cap al peatge per tal de realitzar l'acció

18/05/2012 Política

Mallorca acumula mesos de lluita per aconseguir la gratuïtat del túnel de Sóller, prèvia fins i tot al naixement de la iniciativa a Catalunya. Des de llavors però, la campanya s'ha intensificat, celebrant jornades d'insubmissió i protestes i organitzant-se creant la plataforma Mallorca lliure de peatges.

Coincidint amb la jornada massiva de #novullpagar d'aquest diumenge 20 de maig, la plataforma ha convocat una acció de #novullpagar massiu al peatge del Túnel de Sóller.

A les 12h del migdia partiran dues marxes reivindicatives de cotxes cap al peatge per tal de realitzar l'acció:

-Sóller: Polígon de Son Angelats

-Bunyola: Devora Can Penasso

Motius pels quals els mallorquins no volen pagar el peatge:

- És un dels peatges més cars de l’estat espanyol, relació preu-km.

- S’allargà la concessió fins al juny de 2022, tot i estar a hores d’ara més que sufragada la inversió realitzada per a finalitzar les obres.

- Suposa un greuge comparatiu respecte a la resta de ciutadans, ja que és la única via de les Illes Balears amb un peatge directe.

I els ciutadans de Sóller, Fornalutx encara tenen un bon motiu de pes ja que d’ençà del setembre de 2010 el Govern Balear no ha abonat ni una sola mensualitat de la subvenció del túnel, tot i les nombroses protestes i accions populars. Una bonificació que garanteix la gratuïtat del Túnel de Sóller per als residents de la vall.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid