Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat Internacional
La CUP participa a la Diada Nacional de Castella a Villalar de los Comuneros

La CUP anima a la Izquierda Castellana, en especial a les nostres companyes d'IzCa, a seguir treballant com fins ara per la independència i el socialisme a la nació castellana així com nosaltres ho fem als Països Catalans.

28/04/2012 Internacional
La CUP va assistir a la Diada de Castella a la població de Villalar de los Comuneros, on s'hi commemora la derrota d'aquests en contra l'absolutisme de Carles I. La diada, que serveix per recordar els i les combatents que van morir per la causa castellana va comptar amb la participació també de delegacions internacionals de Veneçuela, Galiza, Euskal Herria, Aragó i els Països Catalans.
 
Per part catalana, el regidor de la CUP Eudald Calvo va recordar la crítica situació econòmica que compartim catalans i castellans, va fer èmfasi en la situació especialment crítica que viuen les dones en aquests moments de crisi i va fer una crida a la lluita per canviar aquest sistema econòmic i amb l'Estat espanyol. També va tenir unes paraules per Joan Fuster, l'escriptor de Sueca, del qual enguany es commemoren 50 anys del seu llibre "Nosaltres els valencians".

Luis Ocampo, portaveu de la Izquierda Castellana, va tenir unes paraules d'agraïment per l'estreta amistat entre pobles veïns, remarcant el compromís de l'Esquerra Independentista catalana amb la causa de Castella. Va recordar que hem de desmontar Espanya entre totes i tots.

En l'acte organitzat per Yesca, l'organització política juvenil castellana, hi van ser presents també representants de Maulets, CAJEI i el SEPC.

La CUP sempre ha estat treballant per mantenir bones relacions amb altres nacions oprimides. És amb la solidaritat entre pobles i amb el treball conjunt que ens enfortim i intercanviem experiències per seguir avançant.
 
En aquesta línia anima a la Izquierda Castellana, en especial a les nostres companyes d'IzCa, a seguir treballant com fins ara per la independència i el socialisme a la nació castellana així com nosaltres ho fem als Països Catalans.
Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid