Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Batalla d'Almansa
Autobusos cap a València el 28 d’abril

L'Esquerra Independentista ha organitzat autocars que sortiran de Barcelona i Tarragona aquest dissabte

25/04/2012 Política
Un any més les organitzacions del jovent de l'Esquerra independentista, Maulets i la CAJEI han organitzat desplaçaments des de Barcelona fins a la mobilització de la diada nacional del Pais Valencià. La manifestació tindrà lloc el proper dissabte 28 d'abril a València. Per a més informació i inscripcions s'ha d'enviar un correu electrònic a busvalencia25@hotmail.com. 

D'altra banda, des del Camp també s'ha muntat un autobús que sortirà de la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona a les 7 del matí, i del Passeig Mata de Reus a dos quarts de vuit, segons informa Pobleviu.cat

El preu és de 42 euros, ja que inclou l’entrada al concert de la nit a Burjassot amb La Gossa Sorda, Pira’ts Sound Sistema, 121dB, Biano i Toni Albà fent d’Urdangarín, a més del diar al Racó. En cas de no voler el dinar, el cost baixaria a 34 euros en total.

Al matí s’aniria a l’acte polític de l’Esquerra Independentista amb diversos parlaments i a la manifestació sota el lema “Som Països Catalans!”. Ja a la tarda, seria el torn de la manifestació unitària convocada per ACPV i diverses associacions d’estudiants, entre elles el SEPC. La tornada de l’autobús seria cap a les dues de la matinada, en acabar el concert.

Per reservar plaça cal trucar al 689 28 69 93 o al Bar Casal Despertaferro.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid