Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acció independentista
La Flashmob per la Independència omple la Plaça de Catalunya d'estelades

Els creadors del lipdub de Vic han organitzat avui "la flashmob més multitudinària de la història" a Barcelona

18/03/2012 Política
Un any després que més d'1.600.000 de persones de tot el món hagin vist el famós lipdub per la independència de Vic, els creadors de la iniciativa s'han proposat un nou repte: la flashmob més multitudinària de la història, la "Flashmob per la independència".

Una acció col·lectiva que ha omplert d'estelades la Plaça de Catalunya de Barcelona aquest dissabte al migdia. L’objectiu és crear un vídeo per internet on es vol donar a conèixer i promocionar la independència arreu del món. Per aconseguir aquest objectiu, es produirà una flashmob (o multitud instantània) amb unes característiques concretes que la diferenciaran del que estem acostumats a veure.

Els independentistes que s'han acostat a la Plaça de Catalunya han entrat progressivament fins al centre de l'àgora i de cop han començat a cridar "In-inde-independència". El crit ha anat pujant de volum i cada vegada s’hi ha anat afegint més gent. L'acció, que ha de semblar espontània, durat només entre 3 i 4 minuts. Un senyal acústic ha marcat el final de l’acció i els participants han deixat de cridar immediatament i s'han dispersat en petits grups, cap a totes direccions, com si no hagués passat res.

L'acció s'ha pogut seguir per Internet a través de l'etiqueta #flashmobcat i de la pàgina de Facebook. A més, han obert un Verkami per finançar la realització del projecte.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid