Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Persecució del català
Un policia denuncia un jove mallorquí per adreçar-se-li en català

Durant el judici a Undargarín també detenen una dona que havia llançat un ou

25/02/2012 Llengua
Un agent de la policia estatal ha obert una denúncia contra un mallorquí pel fet de parlar-li en català. En el context d'una protesta davant dels jutjats de Palma, en què declarava Iñaki Undargarín, l'agent li ha etzibat el comentari de "Va tener usted que hablarme en castellano."

L'agent de la policia espanyola que vigila el perímetre de seguretat als jutjats de Palma ha tramitat una denuncia contra Marcel Pich, de 25 anys, pel fet de parlar en català.

Pich s'hi ha negat en un primer moment, malgrat que després, quan l'agent li ha explicat que era de Màlaga i que no entenia el català, se li ha dirigit en espanyol, tal i com explica la notícia del diari Ara.

El policia ha justíficat la denúncia per "falta de respecte a l'autoritat."

També durant la protesta de caràcter antimonàrquic a Palma de Mallorca, mentre Iñaki Urdangarín entrava als jujats, una dona ha estat detinguda per haver llançat ous contra el cotxe que conduïa el gendre del rei.
Valora
Vídeos
MAI MÉS MONARQUIA!
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid