Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Concentracions de suport als estudiants valencians

Les ciutats dels Països Catalans condemnen la repressió policial - Avui hi haurà concentracións a Lleida, Mataró i Olot

21/02/2012 Educació
Aquest dimarts hi ha convocades diverses concentracions de suport als estudiants del País Valencià que s'han mobilitzat per defensar l'ensenyament públic. Aquest dilluns ja se'n van celebrar a Barcelona, Alacant, Girona i Tarragona, on centenars de persones van sortir al carrer per denunciar també la brutalitat policial contra els manifestants.

Avui se'n celebraran a Lleida, Mataró o Olot. I dimecres a la Plaça Ma. Agustina de Castelló a les sis de la tarda com a mostra de rebuig a la repressió policial que està tenint lloc a la ciutat de València aquest dies, i en solidaritat amb les estudiants que es manifesten per un ensenyament públic i de qualitat.

A Lleida la concentració tindrà lloc a les set de la tarda a la Plaça de la Paeria, a Mataró a les sis davant de l'Ajuntament i a Olot a dos quarts de vuit a la Plaça del Rector Ferrer.

A més, a Tarragona, on ja es va celebrar ahir una concentració, les estudiants de l’IES Martí i Franquès de Tarragona, conjuntament el SEPC i el Jovent Llibertari, han convocat una tallada de la Plaça Imperial Tàrraco a les 11.30 de dimecres per tal de fer evident la solidaritat entre el jovent dels Països Catalans.

D’altra banda, a les set del vespre del mateix dimecres s’ha convocat una concentració als Despullats també a través de les xarxes socials.

Les organitzacions de l'esquerra independentista de Mataró i el Maresme, formada per la CUP, la COS, Maulets i el SEPC) han expressat el seu suport incondicional a la mobilització i als estudiants agredits, ferits i detinguts "de forma totalment injusta i irracional". Així mateix, manifesten la seva repulsa i denúncia davant d'"aquesta nova acció repressiva contra els i les que lluiten per una societat i un país més just, lliure i solidari".

Les organitzacions exigeixen responsabilitats polítiques el ministre d'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, i la dimissió immediata de la delegada del govern espanyol a València, Paula Sánchez de Leon, com a responsable política directa de la nova onada de brutalitat policial.

Totes les organitzacions encoratgen la comunitat educativa a secundar la vaga general de l'ensenyament públic que tindrà lloc el 29 de febrer.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid