Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mataró
El Corte Inglés signa el contracte de compra-venda de Can Fàbregas

La CUP no va assistir a l'acte com a mostra de protesta, ja que asseguran que "han primat els interessos d'una empresa privada"

10/01/2012 Política
El Corte Inglés va signar aquest dilluns amb l'Ajuntament de Mataró el contracte de compra-venda dels terrenys on s'erigirà la gran superfície comercial després que el jutjat contenció administratiu número 13 de Barcelona desestimés el recurs que la CUP va presentar l'any 2008 contra un decret del llavors alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron (PSC), que aprovava la urbanització de la ronda Barceló i l'illa de Can Fàbregas per a construir-hi els grans magatzems.

Com a mostra de protesta, la CUP no va assistir a la signatura de la venda del solar per mostrar el seu desacord amb la política municipal "que han primat els interessos d’una empresa privada per damunt de l’interès comú i del petit i mitjà comerç de Mataró que es veurà perjudicat per la primacia del model comercial de grans superfícies".

Segons la CUP, "el tracte de favor que ha tingut l’Ajuntament envers El Corte Inglés suposa una factura milionària que haurem de pagar totes les mataronines". En aquest sentit, lamenta "el dany irreparable" causat sobre el patrimoni arquitectònic local i denuncia que Mataró "ha perdut l’oportunitat de revaloritzar i adaptar Can Fàbregas als usos del segle XXI".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid