Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Solidaritat catalana amb els independentistes gallecs detinguts

Acció de Maulets en solidaritat amb els detinguts de Galiza

09/12/2011 Drets i Llibertats
Les mostres de solidaritat internacionalista amb els independentistes gallecs detinguts arriben als Països Catalans.

Maulets ha penjat una pancarta a la Plaça de l'Ajuntament de Mataró on s'hi pot llegir "Libérdade Patriotas" ("Llibertat patriotes") i les frases "Viva Galiza ceive!" (visca Galícia lliure) i "A luita é o único caminho!" ("La lluita és l'únic camí"). També s'hi poden veure les dues banderes de lluita per la llibertat nacional i social de Galiza i els Països Catalans: l'estreleria i l'estelada.

Tal com va informar Llibertat.cat, el jutge de l'Audiència Nacional espanyola Eloy Velasco ha decretat presó a quatre de les sis persones detingudes a Galiza entre dimecres i dissabte de la setmana passada en una operació repressiva contra l'independentisme gallec. El jutge els relaciona amb l'organització armada Resistencia Galega.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid