Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RETALLADES ENSENYAMENT
Els sindicats del professorat anuncien una nova bateria de mobilitzacions
19/12/2011 Laboral

Els sindicats d'ensenyats han anunciat una nova bateria de mobilitzacions per als propters dies, entres les quals la concentració davant del Parlament de Barcelona el dia 21 de desembre. L'USTEC, CCOO i UGT preparen també una cassolada de delegats el dia 20 de desembre i un inici de trimestre escolar amb tocs de sirenes als centres públics d’Ensenyament.

Aquests sindicats mostraran així el desacord produït a la Mesa General de negociació després que rebutgés entrar a negociar els principals punts de la proposta dels sindicats i optés de nou per tornar a plantejar la seva "des d’un posicionament absolutament immobilista".

El comunicat conjunt dels sindicats "Trencades les negociacions" explica que l’Administració va continuar "amb la pantomima de les reunions anteriors, tornant a repassar la seva proposta i dictant els matisos que ella mateixa havia introduït en cada punt per demostrar que la proposta inicial variava amb respecte a la proposta final".

Davant del torpedinament de les negociacions per part del Govern de la Generalitat els sindicats de l’ensenyament públic han anunciat aquest seguit de mobilitzacions, un fet que suma al malestar existent en aquest sector per la retallada de salaris en més d’un 10% i el seguit de greuges acumulats (no substitució de totes les baixes, endarreriment i disminució en el lliurament de la paga extra, etc.).


CONVOCATÒRIES DE MOBILITZACIONS:

Dimarts 20 DE DESEMBRE 2011

11’00 h: Cassolada de delegats i delegades sindicals a la plaça de Sant Jaume (on tindrà lloc el Consell Executiu per aprovar el lliurament dels pressupostos al Parlament). Simultàniament, convoquem tots els centres públics d’ensenyament a unir-se a la protesta amb un “toc de sirenes” (timbre de l’escola i institut), a la mateixa hora.

Dimecres 21 DE DESEMBRE 2011

17,30 a 19,00 h: Concentració d’empleades i empleats públics davant el Parlament de Catalunya (on tindrà lloc el debat sobre els pressupostos)

Dilluns 9 DE GENER 2012

Proposem de començar el primer dia de trimestre amb un altre toc de sirenes als centres públics d’Ensenyament:

·         Escoles de primària: de les 13h fins a les 13,05h.

·         Instituts de secundària: de les 13,30h fina a les 13’35h.

Penjada de cartells i pancartes als centres en contra de les retallades i en defensa de l’ensenyament públic i de qualitat.

SETMANA DEL 16 AL 22 DE GENER 2012

Gran manifestació social (lloc i data concrets a determinar) en defensa dels serveis públics i en contra de les retallades.



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid