Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerrada
Cinc alcaldes d'Arenys de Mar debatran diumenge sobre la independència

L’actual batlle, Estanis Fors, i els seus predecessors reflexionaran sobre un eventual referèndum d’independència en un acte moderat pel periodista Saül Gordillo

06/12/2011 Política
El proper 11 de desembre, cinc persones que han ostentat l’alcaldia d’Arenys de Mar debatran i reflexionaran, a títol personal, sobre un hipotètic referèndum d’independència. L’acte, organitzat per Arenys de Mar per la Independència, comptarà amb les intervencions de l’actual batlle de la ciutat, Estanis Fors (CiU), i els seus predecessors en el càrrec, Ramon Vinyes (PSC), Miquel Rubirola (CiU), Joaquim Ponsarnau (ERC) i Ignasi Moreno (PSC).

El debat, en què es reflexionarà sobre què caldria tenir en compte davant un referèndum d’aquestes característiques o quins riscos i avantatges comportaria, entre d’altres, serà presentat i moderat pel periodista Saül Gordillo. A l’acte hi intervindran, a més, els membres del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) Miquel Strubell i Carme Forcadell, que presentaran i donaran a conèixer l’ANC i la seva assemblea territorial a la vila, Arenys de Mar per la Independència.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid