Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La policia municipal de Terrassa desallotja l'Acampada del 15-M davant l'Ajuntament

Per la xarxa social de twitter de seguida s'ha difós els hashtags #acampadatrs i #terrassanotepor, que en pocs minuts s'han convertit en les etiquetes més difoses.  L'assemblea d'indignats de Terrassa ha convocat una concentració de protesta que es farà a les vuit del vespre a la mateixa plaça i demana de fer concentracions similars en alguns municipis.
 
A mitjanit han aparegut desenes de policies municipals de Terrassa al voltant de l'acampada de 22 tendes que s'havia instal·lat diumenge a la tarda al Raval de Montserrat del municipi vallesà, rebatejat pel moviment 15M com a plaça del Poble. Els agents de la policia local han acordonat tota la zona, i un grup de policies anomenat GIE (antiavalots de la policia municipal) han efectuat l'expulsió de la gent acampada.

14/11/2011 11:31 Drets i Llibertats
Un veí ho ha gravat des d'un balcó, i un grup de persones solidàries ha estat emetent l'audio del fets en directe (un senyal que escoltaven en streaming centenars de persones prop de les tres de la matinada). Totes les tendes han estat desallotjades, i els acampats han rebut l'amenaça de que se'ls hi requisaria tot el material si no ho treien voluntàriament. Cada minut que passava es concentrava més gent als carrers que perimetren la zona d'acampada, i poc després de les dues de la matinada ja hi havia un centenar de solidàries. Passada la una de la matinada alguns agents van fer una petita càrrega amb les porres provocant una corredissa. Cap a dos quarts de dues han arribat tres furgons d'antiavalots dels Mossos.
 
Han identificat a totes les persones que són dins de la plaça i requisat el material que no han tret voluntàriament. Segons ha comunicat un comandament de la policia local, les ordres de l'alcalde del PSC són taxatives, no vol permetre que ningú acampi. Un camió de recollida de brossa de l'ajuntament s'ha endut les pertinences. S'han escoltat crits demanant la dimissió de l'alcalde Pere Navarro i del cap de la policia municipal, inspector Quesada, segons informa el setmanari La Directa
 
 

 {youtube}YeAVall6nUM{/youtube}

 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid