Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Animalista
Iniciativa Animalista rep el premi Medi Ambient i Protecció Animal 2010

El programa radiofònic “La Luna Sale a Tiempo Radio”, que s'emet en Ràdio Klara, ha concedit el seu premi de Medi Ambient i Protecció Animal 2010, a la Plataforma Iniciativa Animalista

26/11/2011 Drets i Llibertats
Plataforma Iniciativa Animalista Plataforma Iniciativa Animalista | Autor: Plataforma Iniciativa Animalista
El Premi ha estat atorgat per defensar els drets dels animals des de la tolerància i la col·laboració amb altres entitats animalistes, incidint també en la identitat cultural de la qual forma part.

La “Luna Sale a Tiempo Radio” s'emet en la radiodifusió valenciana des de 1999, sent el seu director Enrique Tébar.

La Pllataforma Iniciativa Animalista ha agraït aquest reconeixement que els esperona en la tasca de defensa dels drets dels animals, i la seva aposta de fer-ho des de la realitat sociocultural que ens és pròpia. "La defensa dels drets animals no és aliena a la resta de problemes, vivències i inquietuds del nostre poble" assenyala la plataforma en la seva nota d'agra_iment.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid