Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El govern de Navàs obre els plens municipals a la participació popular

cupnavasgmCom ja va anunciar l'alcalde en el passat ple municipal els navassencs que ho desitgin podran participar en el ple que es celebrarà aquest dijous a les 21h.  Al ple, els grups del govern també proposaran adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència. El gruix més important del ple  serà l'aprovació de les ordenances fiscals per al 2012.
 
El tram final del ple servirà perquè els ciutadans i ciutadanes puguin preguntar lliurement als representants dels diferents grups polítics les qüestions que els afecten més directament. Aquesta decisció del nou govern de Navàs és només un punt de partida pel què fa a la participació ciutadana al ple municipal. Els Grups Municipals de la CUP de Navàs i d'ERC, al govern, ja preparen un reglament de participació que permetin normativitzar-ho amb la voluntat d'apropar la institució al ciutadà.

03/11/2011 03:49 Política
Al ple municipal els grups del govern també proposaran adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència. L'Associació de Municipis per la Independència és una organització que agrupa diferents ajuntaments catalans per tal de defensar l'assoliment dels drets nacionals de la nació catalana amb l'objectiu de promoure l'exercici del dret a l'autodeterminació.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid