Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
7 de cada 10 veneçolans aprova la gestió d'Hugo Chávez

El 71,3% dels veneçolans valora positivament la gestió del president, Hugo Chávez, un percentatge que contrasta amb els índexs de popularitat dels països occidentals, com per exemple l'estat espanyol, en què segons el CIS el polític de l'Estat més ben valorat és Josep Antoni Duran i Lleida però sense ni arribar a l'aprovat.
 
Ho revela un sondeig d'opinió realitzat per l'enquestadora IVAD-Seijas i que també evidencia que el 49% de la població consultada està d'acord amb la frase "vull que Veneçuela vagi en la direcció en la que l'està portant el president Chávez", mentre que el 40% de la població es defineix com chavista davant d'un 26,4% identificat com a opositor i un altre 33,4% que se situa en el segment de "neutrals".

24/10/2011 11:27 Internacional
jovenes-11-580x3861
 
D'altra banda, almenys el 65,7% de la població dóna suport a la gestió del govern veneçolà, mentre que el PSUV, el partit de Chávez, és considerada la primera força política del país amb 39,4% de suport dels electors.

Pel que fa al càncer que pateix el cap d'Estat, l'estudi mostra que sis de cada deu entrevistats confien que la seva salut evolucionarà molt bé, convençuts que podrà presentar la seva candidatura a la reelecció.

Les xifres de l'estudi, realitzat des de l'11 al 17 d'octubre, van ser difoses pel ministre de Comunicació i Informació, Andrés Izarra, a través del seu compte de Twitter.

El cas és que les dades publicades per IVAD-Seijas no difereixen dels sondejos realitzats en els últims mesos per firmes privades. Segons Hinterlaces, Chávez compta amb 58% de valoració positiva per la seva gestió, xifra superada per més d'un punt per Datanálisis, que situa la popularitat del mandatari en 59,3%.

Quan les enquestadores pregunten "si les eleccions fossin avui qui votaria?" Chávez obté la primera opció. En aquest sentit, segons IVAD-Seijas el mandatari comptaria amb el 53,7% dels sufragis; Datanálisis diu que seria el 57% de la població i l'estudi de GisXXI determina que ho faria 58% dels votants.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid