Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El GOB demana a l’Ajuntament de Palma planificació i racionalitat

En la primera trobada entre membres del nou equip govern a Cort i el GOB, s’han posat damunt de la taula qüestions relatives a les iniciatives en matèria de política de mobilitat, el projecte de via connectora i temes urbanístics concrets, com Ses Fontanelles, Son Bordoi o la Platja de Palma.

Avui La Veu de Mallorca informa Els representants del Grup Ecologista han exposat les reivindicacions i el posicionament de l’entitat en aquestes qüestions i han fet arribar a l’equip de govern les seves propostes concretes en matèria de mobilitat.

08/09/2011 23:16 Territori

Per als defensors del territori balear la realitat econòmica evidentment condicionarà l’acció de govern i la majoria de les actuacions tractades tenen encara en l’aire el finançament (ja sigui públic o privat). En aquest sentit, el GOB ha demanat al batlle que les inversions urbanístiques i en infraestructures parteixin de la racionalitat i d’un plantejament integral del model de ciutat, basat en la interrelació entre els aspectes urbanístics, de mobilitat i les polítiques econòmiques vinculades al foment de l’activitat turística al municipi.

 Respecte a Ses Fontanelles, on l’amenaça de la indemnització n’amenaça la protecció, la proposta contemplada en l’anterior Pla de rehabilitació integral de la platja de Palma era la desclassificació de la parcel•la de sol urbà situada devora l’aquàrium i la parcel•la de sòl urbanitzable de ses Fontanelles.

 

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid