Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de 300 persones participen a Ia Marxa Jove pel Territori de Mallorca

Èxit en la primera Marxa Jove pel Territori que s'ha celebrat a Mallorca. Fins a 300 persones van participar aquest dissabte en la caminada organitzada per una quinzena d'entitats mallorquines i de la qual Llibertat.cat ha fet seguiment.

Més d'una hora va durar la caminada entre Sant Joan i Montuïri, que es va iniciar a un quart de vuit de la tarda i que va mantenir en tot moment un caire lúdic i reivindicatiu. El trajecte, paral·lel a la carretera que uneix ambdues poblacions, va estar acompanyat de banderes verdes amb la silueta de Mallorca en blanc i senyeres de diferents municipis. Un èxit que encoratja l'organització a seguir celebrant la caminada un cop l'any.

28/08/2011 13:24 Territori
El servei d’ordre, format per cinc persones de la Comissió Marxa Jove, més un cotxe de suport i una ambulància, va vetllar en tot moment pel desenvolupament de la caminada, que es va celebrar amb normalitat. L’únic punt complicat, segons expliquen els organitzadors, es va produir en arribar a Montuïri, on l’organització va haver de dirigir el trànsit a la rotonda d’entrada, així com dins el nucli urbà de la població.

marxajove1A dos quart de nou del vespre els vianants van arribar a la piscina del pub "es Dau" de Montuïri, tot i que en un principi estava previst celebrar la fi de festa a la plaça municipal de l’avinguda del mateix nom. A partir de les nou, i després de llegir el manifest, es va començar a servir el sopar i a dos quarts de deu van començar les actuacions musicals de Biel Majoral, Rock’n’press, Pep Suasi, Barrumbada i es Reboster, que van interpretar un grapat de cançons en acústic. En acabat, membres de l’organització i voluntaris van fer viatges en cotxe cap a Sant Joan, on hi havia els vehicles dels participants.

Una edició anual

La Comissió de la Marxa Jove pel Territori valora molt positivament el resultat d'aquesta primera caminada i agraeix a tots i totes les participants la seva assistència, així com a les entitats adherides i els músics la participació a l’esdeveniment. En aquest sentit, els organitzadors asseguren que s'han superat les expectatives i consideren que la resposta ha estat un èxit, tractant-se de la primera edició de la Marxa, fet que els encoratja a seguir realitzant marxes pel territori de forma anual, intentant que cada vegada hi hagi més entitats juvenils que s’hi sumin.

Per saber-ne més:

La Marxa Jove pel Territori acollirà un concert amb músics destacats de l’illa de Mallorca 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid