Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La policia autonòmica expulsa dels veïns que protestaven a diferents CAP del Vallès

Agents dels Mossos d'Esquadra han desallotjat diversos CAP de veïns de diverses poblacions del Vallès Occidental, per ordre del Departament de Salut.  Els policies han impedit la protesta dels veïns de cinc centres d'atenció primària a Badia, Ca n'Oriac de Sabadell, Santa Perpètua i Castellar del Vallès.

Les persones que romanien des feia setmanes dins dels centres sanitaris públics protestaven per les retallades del Govern autonòmic que van portar a la supressió del servei d'urgències nocturnes d'aquests CAP.

31/08/2011 11:31 Drets i Llibertats
A través d'un comunicat carregat de cinisme el Departament de Salut ha justificat l'odre de desallotjament exposant que respecta “escrupolosament el dret dels ciutadans a opinar i manifestar-se pacíficament, però rebutja i lamenta les accions de protesta que suposen l’ús inadequat dels equipaments sanitaris, que ocasionen molèsties per a pacients i professionals, i que impedeixen el normal funcionament d’alguns centres”.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid