Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP critica la visita de Blanco a les obres del TAV a Girona

La CUP ha carregat contra la visita que el ministre de Foment espanyol, José Blanco, ha fet avui a Girona amb motiu de la finalització dels túnels urbans del TAV, i els tres regidors del grup municipal han rebutjat la invitació a assistir-hi.

La candidatura considera que l'acte té un caràcter "propagandístic" i era totalment "prescindible", ja que Blanco només serà a la ciutat unes hores per presenciar les darreres tasques de la tuneladora.

07/07/2011 16:32 Drets i Llibertats
 Pel portaveu de la CUP, Jordi Navarro, hauria estat interessant que la visita servís per posar fil a l'agulla en la negociació dels temes que encara hi ha penjats, com ara les compensacions per veïns i comerciants afectats, o el futur de les obres i el projecte del tren convencional.

 

Navarro ha aprofitat per demanar a Jordi Fàbrega, futur regidor de projectes ferroviaris del nou govern municipal, que iniciï les gestions pertinents per tal d'iniciar urgentment aquestes negociacions, i també que s'encarregui de convocar, durant els pròxims dies, el Fòrum Ciutadà sobre les obres del TAV, que s'hauria d'haver celebrat durant el mes de juny. Navarro ha recordat que l'Ajuntament no ha informat la ciutadania de l'estat i el futur de les obres des del passat 16 de març, data en què es va celebrar la primera i última sessió del fòrum.

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid